View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Feb 23, 2019 8:45 pm



Reply to topic  [ 1 post ] 
 Need some help 
Author Message
Private

Joined: Sun Dec 24, 2000 3:00 am
Posts: 1
Unread post 
Looks like a new site. Looking good btw. :D

I used to run a BBS about 7 years ago and just recently found out you could still run one through telnet. I have setup a "test" version of Renegade and am trying to run TW2002. So far everything looks good and the setup was easy (I can't believe I still remember alot of old SysOp commands). But then I ran into a problem. I'm using NetModem as my fossil and when renegade makes a drop file for TW it's picked up by TW just fine but the client who is telnet'd into the system just hangs there, while my server is sitting there waiting for the user in TW2002. It never kicks the client into tradewars on their end. They just sit there and cannot input anything, meanwhile the server is acting like it should, going into tradewars with the proper information (proper Com port setup). Anyone have a clue as to what I'm doing wrong?


Fri Feb 23, 2001 2:31 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.