www.ClassicTW.com
http://classictw.com/

Swath and windows 10?
http://classictw.com/viewtopic.php?f=15&t=35105
Page 1 of 1

Author:  TroyTiger [ Wed Sep 06, 2017 8:02 pm ]
Post subject:  Swath and windows 10?

I am forced to go from XP to 10, somebody please tell me Swath will still work.

I hope!!!

:? :shock: :!: :?:

Author:  Star Killer [ Thu Sep 07, 2017 4:49 am ]
Post subject:  Re: Swath and windows 10?

TroyTiger wrote:
I am forced to go from XP to 10, somebody please tell me Swath will still work.

I hope!!!

:? :shock: :!: :?:


honestly I had issues and downgraded to win 7 but that was me. im told others have run it with no problems

sk

Author:  Micro [ Thu Sep 07, 2017 9:08 am ]
Post subject:  Re: Swath and windows 10?

Star Killer wrote:
honestly I had issues and downgraded to win 7 but that was me. im told others have run it with no problems

I am running Swath 2.0 and TWX Proxy 2.05.73 under Windows 10 with no Problems. The main recommendation I have is that you turn off User Access Control (UAC). It is also important that you use a short path (i.e. c:\TWXP) for proxy.

Author:  TroyTiger [ Thu Sep 07, 2017 4:37 pm ]
Post subject:  Re: Swath and windows 10?

Thanks guys,

good news is I kept my registration and codes for Swath so I could re-register it.

it work on Win 10

bad news is, I lost my macros, and have to redo those. no biggy I guess, Im back in action. ;)

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/