www.ClassicTW.com
http://classictw.com/

Script run-time error in 'MSL.TS': Sector index out of bound
http://classictw.com/viewtopic.php?f=15&t=35307
Page 1 of 1

Author:  Micro [ Sun Aug 26, 2018 4:47 am ]
Post subject:  Script run-time error in 'MSL.TS': Sector index out of bound

Script run-time error in 'MSL.TS': Sector index out of bounds, line 48

It appears msl.cts is calling GetSector 0, which is invalid.

Does anyone have a fix for this?

Author:  Vid Kid [ Sun Aug 26, 2018 5:25 am ]
Post subject:  Re: Script run-time error in 'MSL.TS': Sector index out of b

Micro wrote:
Script run-time error in 'MSL.TS': Sector index out of bounds, line 48

It appears msl.cts is calling GetSector 0, which is invalid.

Does anyone have a fix for this?


All I have is the .cts , I tried my msl script , but it stays running after it outputs a file of sectors.
The reason it stays running is so when you pass through an MSL it echos that its an MSL.

If you send me the .ts , I will see what I can do .. if there is something that can be done with it.

I recall that the getsector command had problems due to the need for a waiton "] (" was needed first to collect the currentsector number.

If that helps.

Vid

Author:  Micro [ Sun Aug 26, 2018 6:57 am ]
Post subject:  Re: Script run-time error in 'MSL.TS': Sector index out of b

I don't have the .ts either :(

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/