www.ClassicTW.com
http://classictw.com/

SWATH
http://classictw.com/viewtopic.php?f=15&t=35576
Page 1 of 1

Author:  azgrunge [ Thu Jul 18, 2019 10:09 pm ]
Post subject:  SWATH

Swath stopped working... gave me a registration error. So, I uninstalled it and loaded it back up. Still getting same? error I believe. It says something like -1 days registration, etc. Then puts up registration screen. Then I enter my registration and it says "error invalid user or password. I assure you, I have the correct password and user id. So, what happened? My Norton antivirus has flagged it in the past and I make it go through that but what is the deal? Anyone with similar issues?

Author:  Hammer_2 [ Sat Jul 20, 2019 6:19 am ]
Post subject:  Re: SWATH

Hiya,

While not under active development Stein usually still responds to his emails.

try:

stein896@gmail.com

I just loaded mine up and it worked, so I assume the servers are all up and running.

good luck!

Author:  Cruncher [ Sat Jul 20, 2019 7:13 am ]
Post subject:  Re: SWATH

azgrunge wrote:
Swath stopped working... gave me a registration error. So, I uninstalled it and loaded it back up. Still getting same? error I believe. It says something like -1 days registration, etc. Then puts up registration screen. Then I enter my registration and it says "error invalid user or password. I assure you, I have the correct password and user id. So, what happened? My Norton antivirus has flagged it in the past and I make it go through that but what is the deal? Anyone with similar issues?


I just went through that, Stein fixed mine. It took 3 tries.

I contacted him via Support@swath.net.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/