View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Dec 11, 2017 10:06 pm



Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 TWGS on a power loss 
Author Message
Ambassador
User avatar

Joined: Wed Apr 20, 2011 1:19 pm
Posts: 1897
Location: Oklahoma City, OK 73170 US
Unread post Re: TWGS on a power loss
This is actually now sounding like the same "windows handle" issue that Slother's was having.

I was not able to re-produce this on my Windows 7 Desktop.

_________________
Regards,
Micro

Website: http://www.microblaster.net
TWGS2.20b/TW3.34: telnet://twgs.microblaster.net:2002
TeamSpeak3: ts.microblaster.net:9987

"The goal is to turn data into information, and information into insight.”


Thu Aug 04, 2011 8:51 am
Profile ICQ YIM WWW
Gameop
User avatar

Joined: Wed Jun 15, 2011 1:26 am
Posts: 165
Location: Martensville SK Canada
Unread post Re: TWGS on a power loss
MicroBlaster wrote:
This is actually now sounding like the same "windows handle" issue that Slother's was having.

I was not able to re-produce this on my Windows 7 Desktop.


at least i am not alone then. since the power did go out a few days ago. but i was having problems with TWGS way before then. if it was the same thing i hope it will be fixed in the next release

_________________
http://bbs.slother3x.info
http://www.slother3x.info My own website, hosted by myself.

"it only takes one to ruin it for all"
"The promises of our youth will always haunt us in the wisdom of our old age"


Sun Aug 07, 2011 6:13 pm
Profile YIM
Immortal Op

Joined: Thu May 29, 2008 9:04 am
Posts: 143
Location: Kitchener, Ontario, Canada
Unread post Re: TWGS on a power loss
mtdew wrote:
I can't open a port on the firewall....

This has happened every time the power has gone off so far.. :)

Anything else I can do to help?



Smart-APC

You can find a small 450-600 watt for about 100 bucks new. Will give you about 5-10 min runtime for the average pc. Install the auto shutdown software and it will save you alot of grief. Not only twgs but system file loss also.

_________________
Stoneslinger
http://theswampbbs.net
telnet://theswampbbs.net


Sun Aug 14, 2011 4:35 pm
Profile WWW
Immortal Op

Joined: Thu May 29, 2008 9:04 am
Posts: 143
Location: Kitchener, Ontario, Canada
Unread post Re: TWGS on a power loss
mtdew wrote:
No it sounds more like something is not getting cleared.... (Non technical response) :)

Once I go through those steps I highlighted earlier, the server works perfectly. I don't see any data loss.....

I tried both the admin and normal ports....

I type in a name at the prompt, select game... in this case 'A'... then it sits there for a little while and gives me the following response...

'Failed to start game session...Connection closed by foreign host'

The operating system is Windows 7 Professional x64 bit.


Almost sounds like TWGS is loading before your lan cards have a connection established after boot up.

_________________
Stoneslinger
http://theswampbbs.net
telnet://theswampbbs.net


Sun Aug 14, 2011 4:38 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.