View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Dec 17, 2017 5:16 am



Reply to topic  [ 14 posts ] 
 ZTM Freeze, logged in to a new sector and less cargo holds 
Author Message
Sergeant

Joined: Wed Jun 01, 2011 9:58 am
Posts: 8
Unread post ZTM Freeze, logged in to a new sector and less cargo holds
on ICE9 twice now i have been hung up in ZTM through Swath. When it froze i tried to stop and finish, but i was no longer put at the sector prompt. i had to end connection, log back in. When i did i was in a different sector and had 29 less cargo holds!


Tue Sep 27, 2011 10:16 am
Profile
Gameop
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2011 2:56 am
Posts: 81
Location: Montana
Unread post Re: ZTM Freeze, logged in to a new sector and less cargo hol
Jaguar13 wrote:
on ICE9 twice now i have been hung up in ZTM through Swath. When it froze i tried to stop and finish, but i was no longer put at the sector prompt. i had to end connection, log back in. When i did i was in a different sector and had 29 less cargo holds!


Do you have some Auto-attack or Auto-Flee script running?

_________________
ShapeShifter:
Image

Website/Blog: http://www.netcessor.com/topper
TWGS Server: telnet://108.59.108.53:23


Tue Sep 27, 2011 12:30 pm
Profile YIM
Sergeant

Joined: Wed Jun 01, 2011 9:58 am
Posts: 8
Unread post Re: ZTM Freeze, logged in to a new sector and less cargo hol
no, no other scripts running


Tue Sep 27, 2011 12:51 pm
Profile
Commander

Joined: Wed Apr 14, 2004 2:00 am
Posts: 1310
Location: USA
Unread post Re: ZTM Freeze, logged in to a new sector and less cargo hol
Were you red or blue?

_________________
Infecting others with a Polymorphic Virus since 1975.

Curing ignorance and terminal stupidity since 1999.

Questioning the intellectual abilities of three digit annual salary earners since 2015.


Tue Sep 27, 2011 12:57 pm
Profile WWW
Commander
User avatar

Joined: Mon Oct 29, 2001 3:00 am
Posts: 1096
Location: Tucson, AZ
Unread post Re: ZTM Freeze, logged in to a new sector and less cargo hol
Is ICE9 running the beta? I've had ZTM freeze, only to find myself in another sector in a pod. I think it has something to do with the challenge questions.

_________________
Suddenly you're Busted!


Tue Sep 27, 2011 6:29 pm
Profile WWW
Sergeant

Joined: Wed Jun 01, 2011 9:58 am
Posts: 8
Unread post Re: ZTM Freeze, logged in to a new sector and less cargo hol
Oso wrote:
Were you red or blue?


blue, comissioned.

Mongoose- i didnt see any challenge questions


Tue Sep 27, 2011 9:01 pm
Profile
Commander

Joined: Thu Oct 17, 2002 2:00 am
Posts: 1011
Unread post Re: ZTM Freeze, logged in to a new sector and less cargo hol
That's quite a good *feature* If don't answer you get podded :lol:


Fri Sep 30, 2011 1:44 pm
Profile
Gameop
User avatar

Joined: Mon Apr 16, 2001 2:00 am
Posts: 419
Location: Denver Colorado
Unread post Re: ZTM Freeze, logged in to a new sector and less cargo hol
Maybe somebody blasted you while you were sitting there. Anyone think of that?

_________________
twarbase.com:23


Fri Sep 30, 2011 4:00 pm
Profile ICQ WWW
Commander

Joined: Wed Apr 14, 2004 2:00 am
Posts: 1310
Location: USA
Unread post Re: ZTM Freeze, logged in to a new sector and less cargo hol
If he was hit, he'd still be in his ship with the same amount of holds unless he got podded, and then he'd be in a pod...

_________________
Infecting others with a Polymorphic Virus since 1975.

Curing ignorance and terminal stupidity since 1999.

Questioning the intellectual abilities of three digit annual salary earners since 2015.


Fri Sep 30, 2011 5:09 pm
Profile WWW
Commander

Joined: Sun Feb 25, 2001 3:00 am
Posts: 1708
Location: Guam USA
Unread post Re: ZTM Freeze, logged in to a new sector and less cargo hol
He said he lost holds , that happens when you try to put down figs in fed space.

_________________
TWGS V2 Vids World on Guam Port 2002
Telnet://202.151.82.243:2002
Team Speak3 Servers for TradeWars @
Zoom's Team Speak Server
ts3server://vs26.tserverhq.com:7214 This is where I'm at.

Founding Member -=[Team Kraaken]=- Ka Pla
Image

Image
Image


Fri Sep 30, 2011 6:35 pm
Profile ICQ WWW
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Dec 24, 2000 3:00 am
Posts: 3150
Location: USA
Unread post Re: ZTM Freeze, logged in to a new sector and less cargo hol
The challenge question is not currently active in any public version. I've tested it on the beta server, but that's it. It's compiled out of the public release.

_________________
John Pritchett
EIS
---
Help fund the TradeWars websites! If you open a hosting account with A2 Hosting, the service EIS uses for all of its sites, EIS will earn credits toward its hosting bill.


Mon Oct 03, 2011 1:00 am
Profile WWW
Sergeant

Joined: Wed Jun 01, 2011 9:58 am
Posts: 8
Unread post Re: ZTM Freeze, logged in to a new sector and less cargo hol
guys, i was at the SD, and ran ZTM, then i went back to work or did whatever i was doing, i was 35% through Pass 1 in a 5k sector game, so what maybe 3 min into it the ZTM froze. so i hit STOP because i didnt want to start over. i then loggde out of game and logged back into a new sector with less cargo holds. i did not attack anyone, drop a fig anywhere or spike the grimy traders drink....i am at a loss....is there a tactic to attack someone in fedspace if you suspect they are ZTMing if you notice they are online at the SD and havent moved in 10 minutes? just trying to think out loud....


Mon Oct 03, 2011 9:43 pm
Profile
Commander
User avatar

Joined: Mon Oct 29, 2001 3:00 am
Posts: 1096
Location: Tucson, AZ
Unread post Re: ZTM Freeze, logged in to a new sector and less cargo hol
SWATH turns off the display while ZTMing, but whatever happened should still be in the logs, if you have logging turned on.

(Unfortunately, the logs include ANSI codes, making them a PITA to read.)

_________________
Suddenly you're Busted!


Tue Oct 04, 2011 1:15 pm
Profile WWW
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Dec 24, 2000 3:00 am
Posts: 3150
Location: USA
Unread post Re: ZTM Freeze, logged in to a new sector and less cargo hol
If you can send me the logs, I can sort through them and see if I can figure out what happened.

_________________
John Pritchett
EIS
---
Help fund the TradeWars websites! If you open a hosting account with A2 Hosting, the service EIS uses for all of its sites, EIS will earn credits toward its hosting bill.


Thu Oct 06, 2011 2:17 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 14 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.