View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Mar 27, 2017 11:34 pm



Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
 Update Bug 
Author Message
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Dec 24, 2000 3:00 am
Posts: 3150
Location: USA
Unread post Re: Update Bug
Ok, I'll switch it out and see if that helps.

_________________
John Pritchett
EIS
---
Help fund the TradeWars websites! If you open a hosting account with A2 Hosting, the service EIS uses for all of its sites, EIS will earn credits toward its hosting bill.


Sun Feb 12, 2012 10:30 am
Profile WWW
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Dec 24, 2000 3:00 am
Posts: 3150
Location: USA
Unread post Re: Update Bug
I put v2.19 on ice9. Please report if you see ANYTHING out of the ordinary. And let me know if the locked file crash continues. If it does, I may need to put some additional debug info into the game to see where this locked file is coming from.

_________________
John Pritchett
EIS
---
Help fund the TradeWars websites! If you open a hosting account with A2 Hosting, the service EIS uses for all of its sites, EIS will earn credits toward its hosting bill.


Sun Feb 12, 2012 5:44 pm
Profile WWW
Veteran Op
User avatar

Joined: Sat Dec 29, 2007 5:06 pm
Posts: 2053
Location: Oklahoma
Unread post Re: Update Bug
I have tested "V" and the "*", plus holo scanning from an adjacent sector with aliens in them...so far so good. I will report back if I see anything else. Thanks.

_________________
T0yman
Proverbs 17:28 <-- Don't know it, most should it would stop a lot of the discussions on here.


Sun Feb 12, 2012 5:50 pm
Profile ICQ YIM WWW
Chief Warrant Officer

Joined: Tue May 25, 2010 10:28 pm
Posts: 168
Unread post Re: Update Bug
I'm not sure if this is intended....but the new version on Ice 9 has stopped all the ss info from mombot....it just prints several blank lines...corpies tried status and ping.... didnt display on ss even tho it says it is transmiting...


Sun Feb 12, 2012 6:27 pm
Profile
Veteran Op
User avatar

Joined: Sat Dec 29, 2007 5:06 pm
Posts: 2053
Location: Oklahoma
Unread post Re: Update Bug
Good catch on the SS, I just tested and it is the same in Game W.

OK after more testing SbuSpace works, but not the multi-line SS messages like ping and status aren't.

Oh and the V is kicking us again.

_________________
T0yman
Proverbs 17:28 <-- Don't know it, most should it would stop a lot of the discussions on here.


Sun Feb 12, 2012 6:50 pm
Profile ICQ YIM WWW
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Dec 24, 2000 3:00 am
Posts: 3150
Location: USA
Unread post Re: Update Bug
Yeah, I'm working with Vid now on his server because we saw the V screen bug right after putting it on Ice9. So I put a special debug version on his server and we'll get more info on what's causing this lock. We did find that the crash is caused by one of the sessions having a lock on a file, so if everyone exits the game and goes back in, it should clear for a bit. That's the only fix for now.

I'll look at this SS thing.

_________________
John Pritchett
EIS
---
Help fund the TradeWars websites! If you open a hosting account with A2 Hosting, the service EIS uses for all of its sites, EIS will earn credits toward its hosting bill.


Sun Feb 12, 2012 7:17 pm
Profile WWW
Chief Warrant Officer

Joined: Tue May 25, 2010 10:28 pm
Posts: 168
Unread post Re: Update Bug
Sorry yes thats right can still talk on SS... doesnt affect the script... and its not limited to Mombot... pro ping doesnt work either


Sun Feb 12, 2012 7:19 pm
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Dec 24, 2000 3:00 am
Posts: 3150
Location: USA
Unread post Re: Update Bug
I hate vnc. I found and fixed the SS bug, but I can't get VNC to stay connected long enough to get it in...

_________________
John Pritchett
EIS
---
Help fund the TradeWars websites! If you open a hosting account with A2 Hosting, the service EIS uses for all of its sites, EIS will earn credits toward its hosting bill.


Sun Feb 12, 2012 7:36 pm
Profile WWW
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Dec 24, 2000 3:00 am
Posts: 3150
Location: USA
Unread post Re: Update Bug
I can't get vnc to let me in, so I emailed the fixed update to V'ger. Hopefully he can get it in soon. I'll be back to check in later.

_________________
John Pritchett
EIS
---
Help fund the TradeWars websites! If you open a hosting account with A2 Hosting, the service EIS uses for all of its sites, EIS will earn credits toward its hosting bill.


Sun Feb 12, 2012 7:41 pm
Profile WWW
Chief Warrant Officer

Joined: Tue May 25, 2010 10:28 pm
Posts: 168
Unread post Re: Update Bug
I havent tested ss yet.... but private isnt working... no message comes thhrew at all


Sun Feb 12, 2012 9:59 pm
Profile
Chief Warrant Officer

Joined: Tue May 25, 2010 10:28 pm
Posts: 168
Unread post Re: Update Bug
Sorry doing more testing.... Corp Message doesnt work ...Can't see it
Private Mail doesnt work .... Can't see it.... Swath Private Message doesn t work.... Can't see it.... Fed Com works.... Vger took site down... not sure if he put new version up... but ss mult line stuff doesnt work ...either


Sun Feb 12, 2012 10:12 pm
Profile
Veteran Op
User avatar

Joined: Sat Dec 29, 2007 5:06 pm
Posts: 2053
Location: Oklahoma
Unread post Re: Update Bug
I talked with V'Ger and the install he had would not install correctly. So he was going to try and get another copy.

_________________
T0yman
Proverbs 17:28 <-- Don't know it, most should it would stop a lot of the discussions on here.


Sun Feb 12, 2012 10:12 pm
Profile ICQ YIM WWW
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Dec 24, 2000 3:00 am
Posts: 3150
Location: USA
Unread post Re: Update Bug
Those are all the same bug. Anything that uses auto-wrapping.

Sorry, we had a miscommunication. I sent tw2002.exe but he thought it was an install file. I'll go ahead and drop it in. VNC seems to be working atm.

_________________
John Pritchett
EIS
---
Help fund the TradeWars websites! If you open a hosting account with A2 Hosting, the service EIS uses for all of its sites, EIS will earn credits toward its hosting bill.


Sun Feb 12, 2012 10:29 pm
Profile WWW
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Dec 24, 2000 3:00 am
Posts: 3150
Location: USA
Unread post Re: Update Bug
Ok, I got the fix in. So comms should be working again. Also, the lock bug is still there, but I'll get more debug info when it happens so I can isolate it and get it fixed. And of course if you see anything else strange, let me know. Vid said he saw another bug, but I lost my IM history and he's catching some Zs, so I'll have to get to that later.

I'll keep an eye on it for awhile more tonight.

_________________
John Pritchett
EIS
---
Help fund the TradeWars websites! If you open a hosting account with A2 Hosting, the service EIS uses for all of its sites, EIS will earn credits toward its hosting bill.


Sun Feb 12, 2012 10:51 pm
Profile WWW
Veteran Op
User avatar

Joined: Sat Dec 29, 2007 5:06 pm
Posts: 2053
Location: Oklahoma
Unread post Re: Update Bug
I tested Corp Messages and SS Multiple lines and seems to be working fine. I will let you know if I see the "V" or "*" lock ups again.

_________________
T0yman
Proverbs 17:28 <-- Don't know it, most should it would stop a lot of the discussions on here.


Sun Feb 12, 2012 11:00 pm
Profile ICQ YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.