View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Dec 13, 2017 5:58 pm



Reply to topic  [ 9 posts ] 
 Lost a ship... 
Author Message
Gameop
User avatar

Joined: Mon Apr 16, 2001 2:00 am
Posts: 419
Location: Denver Colorado
Unread post Lost a ship...
Ok, I'm building a custom game. Right now, I am working on ships. I made two new ones. I replaced the scout with a custom ship and I replaced the IC with a custom ship. Both ships showed up during development and I could buy them and use them. I went ahead and banged the game to get the aliens working using the existing game files. Now the scout ship is missing.

I have checked everything, the ship is edited properly but does not show up in the game. The IC replacement is there and functioning well.

I did not add any extra ships. I just replaced the ones I have so the number of ships is default

PS: And yes, it's got an ID number and is set to general deployment and activated.

_________________
twarbase.com:23


Mon Sep 12, 2011 7:12 pm
Profile ICQ WWW
Gameop
User avatar

Joined: Mon Apr 16, 2001 2:00 am
Posts: 419
Location: Denver Colorado
Unread post Re: Lost a ship...
Ok. I did add an extra ship. I created a new Alien ship. That makes the ship count 27 (if you count zero). Am I limited in the amount of ships I can have? If so, why did it choose to push this one out? ID 2,

_________________
twarbase.com:23


Mon Sep 12, 2011 7:23 pm
Profile ICQ WWW
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Dec 24, 2000 3:00 am
Posts: 3150
Location: USA
Unread post Re: Lost a ship...
MB, can you send me a TWA for this game and I'll take a look?

_________________
John Pritchett
EIS
---
Help fund the TradeWars websites! If you open a hosting account with A2 Hosting, the service EIS uses for all of its sites, EIS will earn credits toward its hosting bill.


Tue Sep 13, 2011 2:13 am
Profile WWW
1st Sergeant

Joined: Sat Jul 30, 2011 7:15 pm
Posts: 41
Location: Louisville, KY USA
Unread post Re: Lost a ship...
On a similar topic, I have an idea for a gameop setting. Why can't the gameop or developer of a new edit specify the ID of the ship brand new newbies get, and also the ID of the ship people get when coming back from a #SD#? That way, for instance, really forgiving ops could put you back in a merchant cruiser after a #SD# whereas totally cruel people could start total newbies out in a pod! Lol!


Tue Sep 13, 2011 2:39 am
Profile
Gameop
User avatar

Joined: Mon Apr 16, 2001 2:00 am
Posts: 419
Location: Denver Colorado
Unread post Re: Lost a ship...
John Pritchett wrote:
MB, can you send me a TWA for this game and I'll take a look?


Sure....

_________________
twarbase.com:23


Tue Sep 13, 2011 12:15 pm
Profile ICQ WWW
Gameop
User avatar

Joined: Mon Apr 16, 2001 2:00 am
Posts: 419
Location: Denver Colorado
Unread post Re: Lost a ship...
Ok, maybe I'm just a dumb grey. I just went in and created another new ship (to replace the ISS) and now, out of the blue, the scout ship has magically appeared in the game.

WTH??, lol. If I didn't know better, I'd say it was some sort of cache glitch.

_________________
twarbase.com:23


Thu Sep 15, 2011 1:22 am
Profile ICQ WWW
Gameop
User avatar

Joined: Mon Apr 16, 2001 2:00 am
Posts: 419
Location: Denver Colorado
Unread post Re: Lost a ship...
Ok, never mind. It's still broke. The ship appears from the ship list from the computer prompt, (C.C.) but is not available in the stardock for purchase.

_________________
twarbase.com:23


Thu Sep 15, 2011 1:30 am
Profile ICQ WWW
Gameop
User avatar

Joined: Mon Apr 16, 2001 2:00 am
Posts: 419
Location: Denver Colorado
Unread post Re: Lost a ship...
I'm an idiot. I KNEW IT!

I had the damned thing enabled as an escape pod....

We're all good now..... :lol:

_________________
twarbase.com:23


Thu Sep 15, 2011 1:35 am
Profile ICQ WWW
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Dec 24, 2000 3:00 am
Posts: 3150
Location: USA
Unread post Re: Lost a ship...
Thanks, MB! Sorry I didn't have a chance to look at it for you.

_________________
John Pritchett
EIS
---
Help fund the TradeWars websites! If you open a hosting account with A2 Hosting, the service EIS uses for all of its sites, EIS will earn credits toward its hosting bill.


Thu Sep 15, 2011 4:57 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 9 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.